23 de desembre 2011

BH BICI-CROSS TEAM publicitat 1982



El Tió ha cagat abans d'hora aquest any !! jajaja
Aquesta coneguda imatge que corria fins ara per internet ja té una versió re-escanejada a millor resolució, amb portada, contraportada i dates!!
Es tracta d'un full plegat que anava a l'interior de la revista BICI CROSS Magazine. Aquesta revista va ser editada per "els amics del Bici Cross" de Palau de Plegamans, és el nº1, de gener de 1983. Ignoro si es van realitzar més números.
Anteriorment a aquest primer número, hi ha una edició  que s'anomena BICI CROSS News (novembre 1982), editada pels mateixos "amics del Bici Cross".

A 1982 va apareixer la BH California, derivada de la BH Meteor, i aquesta era la colecció de Bicicletes de Bici-Cross de BH. Totes elles molt rares i rebuscades avui en dia.

Bon Nadal !

3 comentaris:

  1. BON NADAL ARTISTA!!!

    Quin regal més xulo t'ha cagat el tió :)

    Salut i Música :)

    ResponElimina
  2. hola, sabes donde podria conseguir los catalogos o publicidad de la foto que tienes arriba ? quiero conseguirlo para tener toda la informacion posible de las bicicletas ... un saludo y muchas gracias por toda esta informacion que publicas aunque algunos no entendamos la mayoria de las cosas al estar en catalan (hay que tirar de traductor :( .... un abrazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, que yo sepa no se encuentra por ninguna parte, sólo con suerte y casualidad se encuentran originales, con el tiempo y persistiendo en las búsquedas. De todas maneras, las foto escaneadas tienen bastante resolución, y borrando las notas que puse tienes un documento bastante aceptable.
      Saludos!

      Elimina